Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

CREDMA-bogg-toppbild

Välkommen till The School of Credit Managements blogg

Vi undersöker, funderar och rapporterar kring våra ämnesområden. Vår ambition är att bidra med inspiration och ökad förståelse för samtid och framtid. I flödet nedan ser du de senaste inläggen från bloggen.

2113-Financial-Fraud-Forum_large

Bedrägerier kostar inte bara miljontals kronor

Blogg 2018-06-15

"Bedragare har lyckats ta lån och kreditköp för miljonbelopp." Det har vi kunnat höra och läsa på SVT Nyheter i veckan. Bedrägerier och annan ekonomisk brottslighet är den stora snackisen just nu. Rubrikerna duggar tätt och myndigheterna börjar vässa sina metoder för att förebygga och förhindra den. Därför ligger verkligen Financial Fraud Forum i tiden!

Läs mer
paques-aston

Våren är full av möjligheter

Blogg 2018-03-28

Passa på och boka din plats på vårens utbildningar. Här kommer tips på kurser där det finns några lediga platser kvar - och en påskhälsning!

Läs mer
Martin_Kruger

Uppdaterade årsredovisningar hos Bolagsverket

Blogg 2018-03-21

2017 årsbokslut är avslutade och inom kort kommer du kunna ta del av dessa hos Bolagsverket. Ibland får man uppgiften att ”tycka till” om ett bolags årsredovisning - och du har bara 15 minuter på dig! Kan Martin Krügers tio i topp då hjälpa?

Läs mer

Konsten att få betalt

Blogg 2017-10-01

Kursen Konsten att få betalt är en av hörnstenarna i Sveriges mest eftertraktade kreditexamen: Diplomerad Credit Controller från CREDMA – The School of...

Läs mer