Kurs inför SwedSec:s test

Bolån - digital utbildning för bolånehandläggare

Utbildningen är ett sätt att förbereda dig för att klara SwedSecs licensieringstest för bolånerådgivare.

Lär dig i din takt – på ditt sätt

SwedSecs licensiering för bolånerådgivare är ett sätt att stärka konsumentskyddet genom att alla bolånerådgivare har samma kunskapskrav. Credmas digitala utbildning uppfyller SwedSecs kunskapskrav och ger dig möjligheten att förbereda dig för testet i din egen takt. Utbildningen är uppbyggd kring nio delprov, och du som deltagare måste klara av respektive del innan du kan gå vidare till nästa steg.

Utbildningen omfattar cirka 25 timmar och genomförs online. Det är alltså ditt behov och din tid som bestämmer när du vill genomföra den. Du kan enkelt logga in och komma åt kursen genom din mobil, surfplatta eller dator.

Utbildningen innehåller:

  • Individanpassad e-learning
  • Filmade föreläsningar och övningar
  • Deltester för kompetenssäkring
  • Kvalificerade och rutinerade utbildningsledare

Deltagare

Utbildningen riktar sig i första hand till personal som arbetar med rådgivning om bolån, och som har en önskan om att genomföra och klara SwedSecs licensieringstest.

Kursledare – Bolån

Kursledare i denna digitala utbildning är Anette Ridder och Patrick Grimlund. Kursledarna följer deltagaren genom kursen, utmanar och hjälper, gör det svåra lätt och lyfter fram och fördjupar med hjälp av diskussioner, övningar, konkreta exempel och situationer som deltagaren känner igen sig i.

Anette Ridder har under 28 år arbetat med privatekonomisk rådgivning i bank både som rådgivare och som utbildare. Hon har under lång tid också arbetat med intern utbildning för bolånegivare. Anette är dessutom utbildad och verksam fastighetsmäklare, och författare till kurslitteraturen som kommer att vara en del av utbildningen.

Patrick Grimlund, är Civ. ek. och Fil.mag, med en bakgrund som vd på IT-bolag och Investment Manager på riskkapitalbolag. Idag arbetar han som konsult och föreläsare inom ledarskap, privatekonomi och personlig utveckling. Patrick är också expert i tidningen Civilekonomen.