Webbaserad utbildning för bolånerådgivare inför SwedSecs nya licensiering

 
CREDMA - The School of Credit Management har tagit fram en webbaserad utbildning för bolånerådgivare inför SwedSecs licensieringstest som införs 2016. För oss på CREDMA, som har lång erfarenhet av att utbilda olika yrkesroller inom bank och finans, är det självklart att erbjuda även detta. Målet är som alltid att leverera en relevant utbildning av högsta kvalitet.
 

Utbildningens innehåll

Utbildningen består av korta moduler med filmade inslag, övningar och tester, för att ge en bra grund och rusta deltagaren inför licensieringen. Till utbildningen hör även den helt nya boken Bolån – kunskap för SwedSecs licensiering, skriven av Anette Ridder, som kommer att följa kursdeltagaren i sin utbildning och innehåller allt en rådgivare inom bolån behöver veta, och lite till.

Kursen tar upp alla de områden som omfattas av Swedsecs licensieringstest, däribland produkter och processer, bostadsmarknad, ekonomi, rådgivning, etik och regelverk.

Kursledarna

Kursledarna Anette Ridder och Patrick Grimlund är handplockade för sina kunskaper och egenskaper. Båda har gedigen ekonomisk bakgrund och kunskap i ämnet. De följer deltagaren genom kursen, utmanar och hjälper, gör det svåra lätt och lyfter fram och fördjupar med hjälp av diskussioner, övningar, konkreta exempel och situationer som deltagaren känner igen sig i.

Anette Ridder har under 28 år arbetat med privatekonomisk rådgivning i bank både som rådgivare och som utbildare. Hon har också arbetat under lång tid med intern utbildning för bolånegivare. Anette är dessutom utbildad och verksam fastighetsmäklare och är även  författare till den faktalitteratur som kommer att vara en del av denna utbildning.

Patrick Grimlund, är Civ. ek. och Fil.mag, har en bakgrund som VD på IT-bolag och Investment Manager på riskkapitalbolag. Idag arbetar han som konsult och föreläsare inom ledarskap, privatekonomi och personlig utveckling.  Patrick är också mångårig expert i tidningen Civilekonomen.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Åsa Eklöf, telefon: 08-600 62 39 eller via e-post: asa.eklof@credma.se

Klicka här för mer information och bokning