Om CREDMA

The School of Credit Management

Utveckla dig och företagets affärer

Credma har i 30 år drivit utvecklingen inom kredithantering framåt. Vi har utbildat tusentals företagsledare och kredit- och ekonomiansvariga, och fortsätter att vara en motor och drivkraft för ny kunskap inom kredit, bank och finans. 

Våra utbildningar riktar sig till alla som är involverade i kredit- och affärsprocesser på medelstora och stora företag, banker, finansbolag, organisationer och myndigheter. Genom att få kunskapen som krävs för att fatta säkrare beslut kan ni göra det möjligt för ert företag eller organisation att göra större affärer.

Kontroll genom kunskap

Kreditbranschen utvecklas snabbt och behovet av att lära om, lära nytt och lägga till kunskaper har aldrig varit större. Credma ger er möjligheten att utveckla och ta vara på era kompetenta medarbetare genom vidareutbildning. Credmas utbildningar hjälper era medarbetare att bli säkrare inom sitt område och därmed ta beslut baserade på kunskap – det i sin tur gör det möjligt för er att göra större och bättre affärer.

Skräddarsydda utbildningar

Credma har hållit i över 600 skräddarsydda utbildningar för företag och organisationer. Vi kan anpassa de befintliga, öppna utbildningarna eller skapa något helt nytt utifrån era specifika behov. Kontakta oss och berätta om era mål och önskningar så tar vi fram en kurs som motsvarar era förväntningar. Med vår erfarenhet kan vi enkelt hjälpa er att hitta prioriterade utvecklingsområden och skapa en utbildning som blir värdefull både för deltagarna och för organisationen.

Erfaren partner

Credma är en rutinerad utbildare och har lång erfarenhet inom området kredithantering. Vår expertis ligger i att hitta de bästa föreläsarna som har en nära relation till näringslivet och besitter aktuella kunskaper, samtidigt som de har en gedigen erfarenhet och kunskap inom ämnet. 

Tidigare var utbildningarna ett samarbete mellan CreditForum och UC Business School. Den 1 januari 2018 avslutades samarbetet i samförstånd och idag ägs Credma av Företagsuniversitetet, och vi bedriver även den största delen av verksamheten med Företagsuniversitetet i Posthuset, Vasagatan 28 i Stockholm.