Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsanpassad

Företagsanpassade utbildningar

Alla kurser i vårt kursutbud kan företagsanpassas. Med erfarenhet av över 600 företagsanpassade uppdrag kan vi både specialanpassa våra öppna utbildningar eller skräddarsy helt nya utbildningar. Helt enligt era specifika behov.

På era villkor - På vårt vis

Som företagskund hos oss erbjuds du många möjligheter och stor flexibilitet: låt oss arrangera någon av våra färdiga kurser internt hos er, specialdesigna ert eget utbildningsprogram, eller ge företagets medarbetare tillgång till hela eller valda delar av vårt öppna utbud.

Vi utvecklar, utvärderar och uppdaterar ständigt vårt kursutbud. Alla kurser som du kan hitta i vårt schemalagda utbud kan vi också arrangera företagsinternt – antingen hos er eller i våra egna kurslokaler vid Globen i Stockholm.

Några av de populäraste kurserna för företagsintern utbildning just nu:
  • Att läsa och förstå bokslut
  • Räkenskaps- och företagsanalys
  • Kreditbedömning och kredituppföljning

Inget företag är det andra likt – unika utbildningar för er

Hos oss är du aldrig begränsad till det färdiga kursutbudet – om du inte hittar exakt den kurs ni behöver så utformar vi en unik utbildning för ert behov. Inspireras gärna av innehållet här på hemsidan, men känn dig inte begränsad!

Varje medarbetare på rätt kurs – ingå ett samarbetsavtal

Använd oss som samarbetspartner och bollplank för kompetensutvecklingen inom ert företag. Ett samarbete med oss ger dig genom en enda kontaktperson tillgång till vårt stora nätverk av kursledare och rabatterat pris på våra kurser. Du kan också låta medarbetarna göra sina kursbokningar direkt hos oss eller via ert intranät.

Knowly och Learnifier – två av våra digitala mervärden

I allt fler av våra kurser och utbildningar använder vi digitala verktyg för att ge deltagarna möjlighet att fördjupa och implementera sina nya kunskaper och för att den nya kompetensen ska leva längre i vardagen.

Mikroträningar i Knowly
Korta och enkla mikroträningar som skickas till deltagarnas mobiler, inför, under och efter kursen, som ett digitalt utbildningsstöd. Deltagarna får svara på korta frågor kring hur de nya kunskaperna använts i arbetet och påminns kontinuerligt om olika kursinslag genom text, bild och film.

Digital handlingsplan och virtuell coach i Knowly
Den digitala coachen är en individanpassad uppföljning efter en kurs. Deltagaren skapar sin egen handlingsplan i mobilen och väljer en "supporter" på hemmaplan, som får tips via e-post på hur deltagaren kan stöttas för att realisera handlingsplanen. 
Deltagaren får coachande frågor från en virtuell coach. Det hjälper henne/honom att reflektera över framsteg, identifiera eventuella hinder och sätta nya mål - för att över tid förändra beteendet.

Learnifier som distansstöd
I de lite längre utbildningarna använder vi Learnifier, en plattform för blended learning, där deltagarna bland annat kan kommunicera med varandra och kursledaren - men också ta del av kursdokumentationen inför, under och mellan kursblocken.

Hos er eller hos oss

Som kund hos CREDMA kan du välja att förlägga utbildningen till egna lokaler eller i CREDMA:s/Företagsuniversitetets ljusa, moderna och funktionella kurslokaler i Globen City i Stockholm. Om ni väljer att vara hos oss ingår fika, lunch och service i toppklass.