Dorm och Valassi förstärker Team Credma

2020-01-20 Milica Milic

Välkomna ombord Håkan Dorm och Ulrika Valassi, två giganter inom risk och credit management som nu ansluter till föreläsarteamet på Credma – The School of Credit Management!

Håkan Dorm är expert inom bank, med inriktning på finansiering, rekonstruktioner och obestånd. Håkan sitter i flera av sparbankernas styrelser och har dessutom styrelseuppdrag i andra branscher. Han agerar också rådgivare avseende krediter och problemkrediter. Tillsammans med advokat Bo Söder kommer han att leda Credmas utbildning Konkurs och obestånd

Ulrika Valassi är kreditchef för DBT. Ulrika har sin yrkesmässiga passion inom bank- och finansområdet, där hon i snart 30 år ansvarat för ett antal olika kredit- och riskrelaterade funktioner. Ulrika har även erfarenhet som styrelseledamot i både i noterade och onoterade bolag. Tillsammans med Monica Lindberg och Staffan Wilow utgör hon det team som kommer att leda utbildningen Kreditgivning till koncerner.

Credma har levererat kreditutbildningar sedan 1987. För oss är högsta prioritet att rekrytera de allra bästa kursledarna och föreläsarna. Vår definition av ”bästa” har utmärkt oss genom åren:  förutom djup sakkunskap och välmeriterad egen erfarenhet från branschen vill vi att våra kursledare brinner för det de ska förmedla. När du kommer till oss möter du förutom de bästa kursledarna också de bästa kollegorna från branschen. Det gör att du får spetskunskap, ny energi och ett värdefullt nätverk.

Varmt välkommen att boka din plats på någon av vårens utbildningar.