Välkommen till Kreditchefsforum 8 oktober kl.14-16

2020-10-01 Milica Milic

Under vår och sommar har Svenska Kreditföreningen med Credma arrangerat två välbesökta kreditchefsforum. Nu är det dags igen! Välkommen till Kreditchefsforum den 8 oktober kl.14-16. Mötet kommer sändas live via Teams!

 

På programmet:

  • Antal konkurser kan vara dubbelt så många än vad den officiella konkursstatistiken visar
    Inför Kreditchefsforum har Creditsafe tagit fram färsk konkursanalys. Vi gästas av Cecilia Van de Valde. Hon arbetar med datakvalitet och de skandinaviska scorekorten där ett av fokusområdena är att identifiera och förhindra bedrägerier. Creditsafe har upptäckt att Skatteverket, som står för nästan en fjärdedel av samtliga konkursansökningar, de senaste månaderna har minskat inflödet av inlämnade konkurser. Vi får höra om orsakerna till detta samt vilka konsekvenser det kan leda till.
  • Hur har pandemi och konjunktur påverkat arbetssätt, kunder, kravarbete och kundförluster?
     Vi tipsar varandra om hur våra respektive bolag hanterar den nya verklighet vi alla lever i
  • Vi informerar också om den högre kreditchefsutbildningen ”Diplomerad kreditchef” som beräknas ha premiär i Sverige i slutet av hösten och självfallet blir de tillfälle att nätverka med kollegor.

 

Anmälan

Deltagandet är kostnadsfritt och öppet för dig som arbetar som kreditansvarig på ditt företag.

Anmäl ditt intresse till milica.milic@credma.se om du önskar vara med i kreditchefsforumet. 

Har du några frågor eller funderingar kontakta gärna Milica Milic på +46709286094 eller Katrin Björksten på +4687386544.

Här kan du läsa mer om Kreditchefsforum